Infants

Infants

Un dia a Daydream Daycare

Entenem el centre com un espai d’acompanyament i respecte pels processos de vida dels infants. Convivim amb els nens i les nenes amb la voluntat que se sentin reconeguts, acceptats i estimats i puguin créixer en equilibri i benestar. Establim una estreta relació entre límits i llibertat per oferir un acompanyament centrat en la protecció i la seguretat i amb un alt sentit de responsabilitat.

Ens adaptem als teus horaris, es a dir que pots portar i recollir l'infant a l'hora que creguis millor. A continuació us presentem una mostra d'un dia a Daydream Daycare.

REBUDA

L'arribada és flexible a partir de les 07:30. Aquesta primera franja del dia els nens i nenes poden gaudir de l’acompanyament de les seves famílies.

Quan els pares decideixen marxar la mestre fa comiats als pares individualitzats, i les mestres acompanyem els infants que ho necessiten a l’hora de dir adéu als seus familiars.MATÍ

Cada infant va al seu espai de referència, on es troba amb la seva tutora i amb el seu grup classe. És treballa en grup més reduït per aprofundir en la identitat i pertinença de grup. També serveix perquè els infants consolidin vincles afectius amb els altres infants i la seva mestra/tutora en un espai més recollit.


En aquesta segona franja, hi ha obert un espai exterior. Cada dia es va alternant el treball amb diferents materials i temàtiques. 

MIGDIA 

De 12.00 a 14.30 al centre hi ha l’espai de menjador. Els infants poden dinar al centre o a casa seva. Quan han acabat, tenen diverses possibilitats. Poden anar a l'espai de dormir o poden escollir un altre espai de circulació lliure: o bé el pati o espais interiors que s’obren aquell dia.TARDA

Els infants que han dinat al centre tornen al seu espai de referència amb els seus companys i companyes de grup i amb l’acompanyant de menjador de referència.

La sortida és també amb horari flexible, els familiars van entrant als espais a buscar els seus infants. És una franja en què els nens i nenes poden estar al centre amb els seus pares, mares… compartint el que han fet durant el dia. La sortida és relaxada, que cada infant va sortint amb la persona que l’ha vingut a buscar quan se sent que ja ha acomiadat el dia al centre.